2009-09-20

Rolig vikning av kort

Hittade nyligen ett roligt sätt att vika ett kort och var bara tvungen att prova detta. Vikningen skapar sex stycken fickor som jag fyllt med diverse innehåll. Mallen till vikningen hittar du h ä r (i anvisningarna har de använt en Scor-pal, men om man som jag inte har en sådan så är det ju helt enkelt bara att mäta, inga större problem).

Först ut är en bild på frontsidan.I en ficka här kan man se fliken till ett kort med lite citat om ålder och en flik till ett kort om året 1976 (mottagarens födelseår). Näst ut är bilder på dessa båda kort.

När man öppnar kortet finns det två fickor. I den ena har jag lagt ett par trisslotter. I den andra ligger ett kort för gratulationshälsningen. På kugghjulen har jag satt ett par tunna magneter som gör att kortet lätt knäpps ihop.Kortet för gratulationshälsning (ursäkta den lite dåliga kvaliteten på bilden):Baksidan av kortet innehåller också ett par fickor. I den ena ser man en liten omärkt flik sticka fram. Kortet där har jag tänkt märka med mottagarens namn samt information om namnet och på baksidan montera ett fotografi på mottagaren.Slutligen finns det i en av fickorna en tag med "krumelurramsan" och en liten ficka med "krumelurpiller" (tre stycken Smarties). Fickan är gjord av vanligt bakplåtspapper.7 kommentarer:

Cornelia sa...

Gillar MASSOR!!!!

Ett kort där det händer saker överallt, riktigt riktigt läckert!!!!

Skarp liftvarning!

Mill@n sa...

Härligt och så lekfullt och klurigt gjort! Massor av snygga detaljer som vanligt!!

Uzaan sa...

Wow ett sånt fiint kort!!

Mahlin78 sa...

Riktigt snyggt! Måste nog prova själv i veckan :-)

Linda sa...

Vilket läckert kort!

Tirra sa...

gud vilket häftigt kort! detta måste jag ju prova på i veckan! :D

sandra sa...

Åh vad fint finns det en beskrivning? Eller missade jag den pga alla fina bilder? mvh Sandra