2012-02-05

Vinnare bloggparty

Lite sent, men fortfarande under söndagen :).

Jag har nu fattat ett beslut kring vinnare och vinnare av utmaningen blir Emelie med sitt fina kort:



Jag har också lottat ut ett andra-pris och lotten föll på Karolina.

Tack alla för att ni ville ställa upp i utmaningen! Det har verkligen varit roligt att se era bidrag!

2012-02-03

Bidrag till min bloggparty-utmaning

Under januari månad är vi ju några tjejer på Allt om scraps forum som har haft ett litet bloggparty där det har funnits utmaningar på våra bloggar. Min utmaning har varit att inspireras av något av mina alster.

Jag har fått in ett gäng kanonfina bidrag och det blir inte lätt att utse en vinnare. Jag kommer iaf under morgondagen att utse en vinnare och lotta fram ett pris till en person. Först vill jag iaf visa upp det fina som deltagarna i utmaningen skapat.

Scraphönan har skapat ett kanonfint kort med inspiration utifrån ett kort som jag har [här]. Så olika kort, men ändå en tydlig koppling mellan dem. Här är Scraphönans kort:

Malwa har skapat en härlig blå layout med inspiration utifrån ett par julkort som du hittar [här]. Roligt att se hur upplägget på ett par kort kan användas på en layout. Här är Malwas layout:

Jossan har gjort ett läckert kort med inspiration utifrån ett gratulationskort som du hittar [här]. Det är fullt med fina små detaljer som en läcker söm runt kortet och en härlig och passande text. Här är hennes kort:

Emelie har gjort ett kanonsött kort med inspiration utifrån det gratulationskort som du hittar [här]. Det är verkligen ett kort som andas omtanke och har fått ett fint djup genom nivåerna på papper och den läckra bannern. Här är hennes kort:

Beatrice har skapat ett stilrent och fint kort med inspiration utifrån det kort som du hittar [här]. En kanonfin bakgrund i helt underbara färger och en välgjord dekoration skapar ett läckert kort som ni ser här:

Karolina har gjort en otroligt härlig LO som inspirerats av kortet som du hittar [här].  Den är otroligt lekfull och läcker och hon har använt siffran fyra på ett kreativt och roligt sätt, du ser hennes LO här:

Johanna har gjort ett kanonsött kort med inspiration utifrån det kort som du hittar [här]. Det är stilrent och otroligt fint färgkoordinerat. Du ser kortet här:

Nu ska jag lägga pannan i djupa veck och försöka klura fram en vinnare. Kommer presentera resultatet på söndag. Trevlig helg till er alla!