2011-12-30

Kalender 2012

Har altrat en kalender för nästa år.

Framsidan:




Flickan med klockan är en stämpel från Sugar Nellie.

Baksidan:


2011-12-28

Gratulationskort i rosa

Har skapat ett gratulationskort till en liten 6-åring som fyller år i mellandagarna.



Textstämpeln kommer från Tingtura Design och de söta monstren från Stamping Bella.

2011-12-26

Lika, men olika

Har två julkort kvar som jag inte visat här i bloggen. Dom är snabbgjorda och lika, men skiljer sig ändå lite åt. Ungefär samma grunduppbyggnad, men små skillnader och olika färger.





Textstämpeln kommer från Inkido.

2011-12-22

Julstrumpa

Julkorten har kommit iväg, men jag har inte riktigt hunnit vara i fas med bloggningen, så det kan komma några till här de närmsta dagarna.



Stämpelmotivet kommer från Lili of the Valley och textstämpeln från Reprint.

2011-12-20

Blogcandy hos Veckans skiss

Det har skett en lite förändringar hos Veckans skiss och det firas med en trevlig blogcandy. Sista datum att delta är 3/1-12 så än finns det tid att delta.

2011-12-19

Ännu ett enkelt julkort

Har skapat ännu ett förhållandevis enkelt julkort.



Kvisten är utstansad med en die från Quickutz och texten är en stämpel från Prick-i-form.

2011-12-17

Enkelt gratulationskort

Igår när jag kom hem låg det en trevlig julklapp från generösa Gummiapan i brevlådan. Det var en stämpel i form av en label. Den var jag ju tvungen att prova på en gång och gjorde ett litet gratulationskort.



Både label och swirlen kommer från Gummiapan.

2011-12-16

Med blommor och blader ... och lite sång ...

Har gjort ett nytt gratulationskort.



Stämpeltillverkaren för motivstämpeln är October Stamps. Textstämpeln kommer från Inkywings.

2011-12-12

Ett halvmålat julkort

Har gjort ett julkort som är färdigt trots att man kanske inte kan tro det :).



Den söta lilla målaren är en stämpel från Vilda Stamps, i den blå bakgrunden skymtar man snöflingor från Forma Hantverk och det krackelerade på ramen är skapat med stämpel från Inkywings.

2011-12-11

Bloggcandy

Sprang på en så trevlig blogcandy hos Ulrika, den vill jag vara med på och även sprida vidare till er andra. Du kommer vidare till bloggcandyn [här] eller genom att klicka på bilden nedan.



Den varar fram till 23/12 så du har gott om tid att delta.

Enkelt julkort

Har skapat ett enkelt julkort i kalla färger.

2011-12-06

Flickigt gratulationskort

Har gjort ett litet gratulationskort.



Stämpelmotivet kommer från The Greeting Farm.

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Foto: UNICEF

2011-12-05

Färgglatt gratulationskort med blomma

Har gjort ett färgglatt gratulationskort.



Blomman/orna (och bladen) är en stämpel från HeroArts. Blomman har jag stämplat upp i tre storlekar, färglagt och monterat i lager på varandra och med blomblad höjda av 3D-kuddar.

2011-12-04

Julkramar

Köpte mig några flaskor Distress stain för ett tag sedan och provad dem när jag skulle göra en bakgrund till det här kortet. Har gjort det väldigt enkelt för mig. Täckte först hela kortet med Broken China, sedan drog jag några lager med Picket Fence på den nedre halvan av pappret för att skapa en snötäckt mark.



Björnen som på det här kortet har fått bli isbjörn kommer från Starving Artistamps och textstämpeln kommer från Bildmålarna.

2011-12-02

Vintrigt julkort

Har skapat ett vintrigt julkort. Tycker Quickutz lyktstolpe som jag använt på det här kortet är så läcker, men har tyckt att det är lite synd att den här så lång, det kan vara svårt att använda den på kort. Ett alternativ är självklart att låta den sticka ut över kortet, det kan vara jätteläckert, men svårt när man som med julkort vill kunna skicka dem i ett kuvert. Tycker också det är synd att kapa för mycket av foten. I det här fallet gjorde jag som så att jag klippte av själva lyktan och foten så att jag bara hade själva stolpen kvar, sedan trimmade jag av lite av längden på stolpen och klistrade fast lyckta och fot igen. För att det inte ska bli allt för oproportionerligt får jag fortfarande kapa lite av foten, men jag får med en stor del iaf. Dessutom känns det faktiskt som att man får lite extra dimension i motivet när lyktan och foten hamnar lite över stolpen.



Pojken är en stämpel från The Greeting Farm och textstämpeln kommer från Reprint.

2011-12-01

Julkort med vandrande tomte

Har gjort ett enkelt litet julkort.



Tomten är en stämpel från Stämpelboden. Den blå bakgrunden är ett mönsterpapper från Forma Hantverk. Snön har jag stansat ut med Quickutz snöborder-die.