2011-10-31

Julkort

Har blivit ett nytt julkort.



Texten i de fyra rutorna är en stämpel från Forma Hantverk, i de fyra rutorna har jag också stämplat ett kotte från Gummiapan. God Jul-skylten är en stämpel från Inkido.

Bloggcandy hos Tesa Tipsar

Tesa har en trevlig bloggcandy där man har chans att vinna en Honey Bee sax. Klicka på bilden nedan för mer information och för att delta i utlottningen.

2011-10-30

Julkort

I veckan presenterade Scrapptorget en kanonfin skiss, jag kunde inte låta bli att skapa ett jukort efter den.



I bakgrunden har jag stämplat med en jultextstämpel från Forma Hantverk, cirkeln med snöflingorna kommer från Magnolia, texten från Prick-i-form och tomten från Stämpelboden.

2011-10-28

Julkort

I veckan har det hittills blivit ett julkort.



Journalingstämpeln kommer från Tingtura Design, textstämpeln från Magnolia och motivstämplarna från Starving Artistamps.

2011-10-23

Gratulationskort

Har gjort ett kort till utmaning nr 7 i Scrapptorgets CC. Utmaningen går ut på att använda exakt tre stämplar på ett alster och gärna på ett lite annorlunda vis.

Utöver stämplarna har jag klätt ett par kanter med aluminiumtejp samt stansat ut ordet "grattis" i cardstock som jag klätt in med aluminiumtejp.

Framsidan:


Insidan:


De tre stämplar jag använt är en stjärnbakgrund från Inkido (stämplad på OH-papper som jag fyllt "fönstret" med, en rund lite stjärnstämpel från Tim Holtz (som jag stämplat i fimolera med) och den lille alien från Paper Makeup Stamps.

Be(e) mine

Har gjort ett kort till bonusutmaning 4 i Scrapptorgets CC. Utmaningen går ut på att lifta någon av Scrapptorgets teams alster. Det finns massvis med fint att inspireras av hos Scrapptorget, men jag valde att inspireras av ett kort av Roolz, det finns här och har rubriken "Be mine":
http://scrapptorget.wordpress.com/2011/05/12/roolz-skapar-med-stampelkallan/

Jag tyckte så mycket om denna "halva överdelen" och skapade ett kort på samma tema, men med en liten tvist i rubriken.

Framsidan:


Öppnat kort:


Alla stämplar (träbakgrund, honungsbakgrund, björnen och biet) kommer från Starving Artistamps.

Kort med bokmärke

Har gjort ett kort till bonusutmaning 3 i Scraptorgets CC. Det är en skissutmaning där man kan göra både kort och LOer, men de ska på något sätt spegla vad fredagar innebär för en. För min del är fredagskvällar tid för avkoppling efter arbetsveckan. Ofta sker den avkopplingen med en bok. Jag har därför gjort ett kort på boktema och där det också är ett matchande bokmärke med.

Framsidan:

Älvan på böckerna är en stämpel från Stämpelboden och den svarta swirlen är en stämpel från Magnolia.

Insidan där man ser framsidan av bokmärket:


Baksidan där man även ser baksidan av bokmärket:

2011-10-22

Julkort

Har gjort ett julkort till bonusutmaning nr 2 i Scrapptorgets CC. Utmaningen går ut på att göra ett helt platt kort, dvs inga lager på lager får användas.



Granbården som jag skapat en ram med samt textstämpeln kommer från Prick-i-form och kottstämpeln kommer från Gummiapan.

2011-10-21

Grattis-kort

Har gjort ett grattiskort till bonusutmaning nr 1 i Scraptorgets CC. Utmaningen går ut på att inspireras av CC-logon. Jag har inspirerats av temat (födelsedag), ballongerna, himlen i bakgrunden och den fyrkantiga formen.



Monstren är en stämpel från Stamping Bella, molnet från Tingtura Design och solen från Kortmakaren.

2011-10-19

Julkort

Har gjort ett julkort till utmaning nr 6 i Scraptorgets CC. Utmaningen går ut på att använda två av allt, vare sig mer eller mindre.



Jag har använt två bitar cardstock (kortstommen och den bruna "ramen"), två olika mönstrade papper, två stämplar (motivet med dörren från Magnolia och cirkeln med texten från Reprint), två guldgula halvpärlor, två röda halvpärlor och två bruna halvpärlor.

2011-10-18

Tackkort

Har gjort ett tack-kort till utmaning 8 hos Scraptorget. Utmaningen går ut på att våga lämna odekorerad yta.



Moln-/bubbelrutan i bakgrunden är en stämpel från Tingtura Design som jag embossat med vitt embossingpulver. I rutan har jag maskat in en bit av en Tim Holtz-stämpel (som är som en samling strålar). Blomman och fjärilen är stämplar från Hero Arts (tillhör ett set med en kombination av stämplar och dies). Motiven (och bubbelramen) har jag också blingat till lite med stickles, men det är inte helt lätt att se på fotografiet.

2011-10-16

Vinter-LO

Fortsätter pyssla i Scraptorgets roliga CC. Har fått ihop ett bidrag till utmaning 2 som går ut på att scrappa platt. Det enda som är ok att lägga till på basen är fotografier.



Snöflinge-stämplarna både snöflingorna och de som används över och under fotografierna kommer från Tingtura Design. Kärven kommer från Kortmakaren. Rubriken är stämplad med stämplar från See-D's.

Glittrande gratulationskort

Har skapat ett glittrande kort till CC:n hos Scraptorget. Det är till utmaning nr 3 som är en färgskaleutmaning med kravet att använda mycket bling. Förut rhinestones så glittrar dels ramen kring medaljongerna gjord av stickles (Diamond) och själva medaljongerna som är stämplade och embossade med ett embossingpulver med glitter i (det senare glittret verkar vara stört omöjligt att få med på fotografi).

Gratulationskort med många band

Det är CC hos Scraptorget och där finns massvis med roliga utmaningar. Jag har gjort ett bidrag till utmaning nr 9 som handlar om att göra ett gratulationskort med minst fem band. Jag har flätat samman 16 band på detta kort.

2011-10-13

Ny stämpelbutik

För oss som gillar stämplar har det nu kommit en ny rolig butik på nätet. Stämpelstugan heter den och finns på http://stampelstugan.se/. Rekommenderar varmt ett besök där.

2011-10-09

Ett par nya kort

Idag har jag skapat ett par nya kort. Båda är skapade till utmaningar i Svensk Scrapbookings CC.



Ett krya-på-dig-kort. Stämpelmotiv och textstämpel kommer från Paper Makup Stamps och blomstämpeln som används för att bygga upp bakgrunden från Landstoken.



Ett mycket enkelt kort. Fyrkanterna är en del av ett mönsterpapper från Forma Hantverk och textstämpeln kommer från Stämpelboden.

2011-10-08

Julkort

Igår kväll och idag har det blivit lite kort gjorda. Ett par av dem har jag hunnit fotografera så jag tänkte lägga ut dem. De är skapade till utmaningar i Svensk Scrapbookings CC.



Hundstämplarna kommer från Sweetish Sisters och textstämpeln från Gummiapan.



Cirkeln med snöflingorna är en stämpel från Magnolia och textstämpeln kommer från Inkido.

2011-10-06

Kort till den som flyttat

Lägger upp ett enkelt litet kort från i somras. Kortet var till ett par som precis flyttat.