2010-01-31

Vinterhälsningar

Har gjort ett litet kort för att bara skicka en liten enkel vinterhälsning.



Flickan och pojken är stämpelmotiv från Tingtura Design, korsordsbakgrunden en stämpel från HeroArts och på blommorna har jag stämplat med en stämpel från Panduro Hobby.

2010-01-28

Grön LO

Det var ett tag sedan nu, men de senaste dagarna har jag pysslat ihop en LO. En mycket grön sådan blev det ... :)

2010-01-25

Altrat

Har altrat lite de senaste dagarna. Ganska enkla altringar, men iaf altrade.

Först har jag gjort ett nytt omslag till min kalender:



Sen tänkte jag försöka få en bättre balans mellan pyssel och shopping i framtiden. Som det ser ut idag kommer det in mycket mer pyssel i pysselrummet än vad som går åt i scrappandet, det håller givetvis inte i längden. Jag har därför upprättat en liten "kassabok" där jag ökar belopp om jag gör åt material (eller säljer) och minskar när jag köper. Vi får väl se om jag lyckas ... :)

Fronten på min "kassabok":



Baksidan av kassaboken:

2010-01-21

Vinnare av utmaning

Hos Allt om Scrap anordnades det en samling julutmaningar kring julledigheten. Jag fixade en liten utmaning och den vanns av Uzaan. I början på veckan skickade jag henne vinsten i form av ett litet dekorationskit, tillsammans med vinsten fick det givetvis finnas med ett litet kort som gratulation till vinsten.

Kortet såg ut så här:


Jag har använt samma stämpel med ranka både på kortstommen och på bakgrunden bakom katten. Rankan kommer från Landstoken. Stämpelmotivet med katten kommer från PinkCatStudio.

2010-01-15

Allt-i-allo-kort

Har gjort ett kort utan text som kan användas i flera ändamål. Kortet gjorde jag i en utmaning hos Allt om Scrap där man skulle använda tre färger - lite dovare grön, blå och rosa.

2010-01-10

Altrad äggkartong

Jag har i helgen altrat en äggkartong till en liten godislåda. Med denna deltar jag i en utmaning som Allt om Scrap där man ska använda bakformar eller knäckformar.






2010-01-06

Gratulationskort

Har gjort ett nytt gratulationskort och ett ganska enkelt sådant.



Stämpelmotivet med papegojan kommer från Magnolia. Jag har efter att jag färglagt motivet klippt isär det och sedan satt svansen bakom det röda bandet och kroppen på 3D-kuddar över för att mer skapa en effekt av att den sitter på bandet och för att ge lite 3D-effekt.

2010-01-03

Gratulationskort med rymdtema

Har gjort ett kort till en utmaning hos Allt om Scrap. Utmaningen var att ha med följande på sitt kort:
1 metalldekoration
2 färger av punchinella
3 knappar
4 blommor



Raketen och roboten som sitter i den är stämplar från Doodle Factory och stjärnbakgrunden kommer från Tingtura Design.

God fortsättning på det nya året!

2010-01-02

Bloggcandy hos Inkido

Inkido har en trevlig bloggcandy där du har chans att vinna ett paket med nyheter för 2010. Gör ett besök i deras blogg för att läsa mer.



Du har chans att delta i bloggcandyn tom den 13 januari 2010.