2009-10-26

Lite dåligt med bloggandet

Det har varit lite dåligt med uppdateringarna här i bloggen den senaste tiden. Däremot har jag bloggat lite hos Tingtura Design och imorgon kommer det ett nytt inlägg där.

Förrförra veckan bloggade jag ett lite romantiskt kort. Se mer här.

Förra veckan bloggade jag ett kort i serietidningsstil för den som skäms lite över att ha glömt en födelsedag. Se mer här.

Vad som kommer imorgon, tja det får helt enkelt morgondagen visa ... :)

2009-10-05

Glad nyhet!

Tjohoo! I fredags fick jag den glada nyheten att jag vunnit Tingtura Designs månadstävling för september. Det innebär att jag kommer vara gäst DT hos dem under en månad och det ska verkligen bli vansinnigt skoj och spännande!

Kortet finns givetvis att se längre ned här i min blogg, men även i Tingturas. Det finns mycket spännande, roligt och inspirerande att kika på i deras blogg så jag rekommenderar varmt ett besök.

Kort i svart-vitt

Har gjort ett kort helt i svart-vitt till CCn hos JP Hobby.

2009-10-04

Kramkort

Ni har väl inte missat att det är CC hos JP Hobby. Där finns många roliga utmaningar och det fylls på med veckoutmaningar under oktober. Den här veckan finns en utmaning som går ut på att göra ett kort med texten "kramar" och jag kunde inte låta bli att göra ett litet kort till denna utmaning. Man kan nästan tro att jag fastnat i en lila-orangeperiod, andra kortet i rad med den färgkombinationen nu ... :)