2009-05-31

Altrad mjölkförpackning

Jag har under veckan altrat en mjökförpackning till en utmaning i Tingtura Designs CC.

Resultatet ses nedan.




Scrapträff

Var igår på en otroligt trevlig scrapträff här i Borås anordnad av Handstämplat etc.

Fick bl a gjort ett kort.

2009-05-30

Två olika kort

Har gjort två olika kort med stämplar från Tingtura Designs CC-korts stämplar.

Det första är stämplat runt om så det får bli tre fotografier på det.

Framifrån:


Bakifrån:


Innifrån:



Det andra är lite mer enkelt och stilrent. På det här har jag maskat in textstämpeln som ingår i CC-kitet för kortmakare i hjärtstämpeln.



CCn pågår i övrigt ett dygn fortfarande. Så gör gärna ett besök på forumet och ta en titt på de spännande utmaningarna om du inte gjort det tidigare.

2009-05-24

LOer skapade i utmaning i CCn hos Tingtura Design

Har igår/idag arbetat med två LOer till Tingtura Designs CC. Utmaningen var att skapa två LOer som tillsammans innehöll samtliga stämplar i deras CC-paket för scrap.

Det här blev mitt resultat.



Närbild:

Bokstäverna är ofärgad chipboard som jag färgat in med svart distressdyna. När den torkat ordentligt har jag använt ett par swirlsstämplar från Tingtura Design, stämplat med VersaMark-dynan och embossat med clearpulver.


2009-05-21

Snabbscrap

CC:n hos Tingtura Design har börjat idag och där finns massvis med roliga och spännande utmaningar. Jag började med en utmaning som innebar att man skulle skapa en LO eller ett kort på max 30 minuter. Jag som i vanliga fall brukar ta ganska gott om tid på mig i skapandet tyckte detta vara en rolig utmaning. Resultatet blev ett gratulationskort och det var färdig på 30 minuter, akrylfärg/glitterlim var dock inte riktigt torra, men nästan, med hjälp av embossingpistolen.

2009-05-16

Blogcandy hos Passion for Crafts / Debbie

Besök Debbies blog för att vara med i utlottningen av en otrolig blogcandy. Sista dag att delta är 23/5.

2009-05-13

Utlottning av stämplar hos InkyWings

InkyWings har en stor utlottning av stämplar i sin blogg. Du har fram till 31/5 i år på dig att kika in på deras blogg och vara med i utlottningen.

2009-05-12

Gratualationskort

Har provat på att leka lite med glossypapper, impress- och versamarkdynor samt ett gäng stämplar från Tingtura Design. Pappret limmade fäste jag på cardstocken dels med en remsa dubbelhäftande tejp i mitten och dels lite lim. Märkte efteråt att limmet verkar påverka färgen från impressdynorna.

2009-05-06

"Bara för att"-kort

Har gjort ett litet "bara för att"-kort med ett par härliga stämplar från Tingtura Design.

2009-05-05

Gratualationskort

Härom dagen fann jag till min glädje att det är CC hos Allt Om Scrap. En av utmaningarna gick ut på att skapa något inspirerat av en bild på ett lapptäcke/filt. Jag skapade ett litet gratulationskort.



Jag har klätt in en bit cardstock med ett tyg för att få lite höjd och stabilitet i motivet (plus att det på det viset gick att få ganska jämna kanter). Bokstäverna till ordet "grattis" har jag stämplat på ett vitt/cremefärgat band.

/Ulle