2009-01-18

Altrad pärm

Började för ett tag sedan altra ett 6x6"-album från American Crafts. Har i helgen satt dit innersidorna. Har också tänkt skapa ett register. Jag har strukit decopagelack över hela albumet, med tanken att det ska gå lätt att torka av det om det skulle behövas. Så här i efterhand kan jag dock känna att jag ångrar lite att jag inte lämnade den tygbeklädda ryggen ifred. Den var svårt att få riktigt jämn och fin.



2009-01-15

Har inte gett upp scrapbookingen

Det kommer antagligen bli väldigt lite nytt producerat här på bloggen ett litet tag framöver. Har fått en inflamation i högra tummen/handen och har blivit rekommenderad att avlasta handen så mycket som bara möjligt en månad framöver. Upprepande rörelser såsom att sitta och klippa är bannlysta. Trist, men jag får väl helt enkelt framför allt samla inspiration den här månaden.

2009-01-12

Nyheter och blogcandy hos Inkido

Inkido har nyheter på gång och har i samband med det utlottning av lite av sina nya saker. Som vanligt ser allt vansinnigt läckert ut.

Gör ett besök:
http://inkido.blogspot.com/2009/01/blogg-candy.html

2009-01-04

Gratulationskort

Har i helgen skapat ett gratulationskort till en kompis som snart fyller år. "Remsan" i "mitten" på kortet har embossats med en CB embossingfolder. Konturerna på det embossade har jag sedan fyllt i med en lätt glittrande grå/transparent gelrollpenna, det syns väldigt dåligt på kortet med gav den delen ett ganska skirt uttryck.



På fjärilen har jag också "förstärkt" prickar och kropp med ett lager 3D-lack. Är lite svårt att se på fotografiet, men kanske något lättare att se på detaljbilden nedan.

2009-01-03

Bloggcandy hos Starving Artistamps

Fram till den 6 januari är det utlottning av stämplar hos Starving Artistamps. Deras stämplar är verkligen underbara, så jag kan rekommendera ett besök i deras blogg. Direktlänken till tävlingen är:
http://starvingartistamps.blogspot.com/2009/01/new-releases-and-some-blog-candy.html

När du ändå är där tycker jag att du ska ta en tur i bloggen för det finns otroligt mycket fint, tufft och inspirerande att titta på.