2008-12-14

Julkort - sista tampen

Nu börjar det bli hög tid att bli färdig med julkorten. Jag gjorde två stycken igår.





P.S. Julgranskulorna ser inte så smutsiga ut som de gör på fotot. De är sprayade med glimmermist, så det som ser lite grådaskigt ut på bilden är mer glimmande i verkligheten ... :) D.S.

2008-12-12

Paketinslagningstävling hos Stämpelboden

Är ute lite i sista minuten, men december månad är en lite stressig (men rolig) månad. Stämpelboden har en tävling som går ut på att skapa roliga paket och i detta också använda deras stämplar. Igår slog inspirationen till och jag fick ihop ett paket (som jag inte kan visa här, åtminstone inte än). Så nu ska jag bara skicka in bidraget. Idag är sista dagen på tävlingen så blev ni sugna så är det bara att sätta fart ... :)

2008-12-03

Annorlunda julkort

Det är CC på Allt om Scrap. Aviga Ellen hade gjort en mycket inspirerande skiss till en utmaning där och jag kunde inte låta bli utan skapade ett lite annorlunda julkort ...

2008-12-02

Bidrag till Stämpelstudions CC

I helgen hann jag skapa två julkort till Stämpelstudions CC.

Dels gjorde jag ett kort. Utmaningen var helt enkelt att det skulle finnas med en tomte på alstret.



En annan utmaning gick ut på att använda minst fem dies på ett kort/LO. På kortet fick enbart, dies, cardstock och mönstrat papper användas utöver limprodukterna och chalks. Idag fick jag veta att jag vunnit i denna utmaning, kan ni gissa vem som är extremt lycklig just nu ... :)

Inspiration och utlottning

På Tim Holtz blogg görs det nu grymt snygga jultags. Utöver inspirationen och de instruktioner som finns för varje tag har han också en utlottning. Så mitt tips är att ni gör ett litet besök där ... :)

http://www.timholtz.typepad.com/