2008-11-23

Bidrag till Stämpelbodens jultävling etapp 1

Jag har idag stolt konstaterat att jag hamnat på tredje plats i första etappen på Stämpelbodens jultävling. Tävlingen gick ut på att skapa julklappar och på dessa skulle Stämpelbodens stämplar användas.

Klockan är en mycket billig variant från Clas Ohlsons och var tacksam att altra.

Min klocka:


Klockan innan altring:

2008-11-19

Bloggcandy

Inkido håller lite utlottning för att fira sin nya blogg. Där finns mycket fint att titta på, så gör ett besök där och ta samtidigt en lott.

Deras blogg finner du här:
http://inkido.blogspot.com/

2008-11-16

Ytterligare ett julkort

Igår gjorde jag ytterligare ett julkort, den här gången till en utmaning hos Scrapperiets CC. Utmaningen var att använda minst en stämpel och jag har använt något mer än en ... :)



Swirlen på det mörkblå, textstämpeln som framträder vagt i övre och högra delen samt tomten med släden kommer från Stämpelboden. God Jul-stämpeln och flickan kommer från Magnolia.

2008-11-13

Inspirerande tävling

Under veckan har jag arbetat med ett bidrag till Stämpelbodens jultävling. En riktigt rolig tävling, med lite lagom styrda förutsättningar. Bidraget börjar närma sig klart, men det är lite kvar. Bör iaf hinna klart till imorgon tycker jag. Sen dröjer det ju ett tag innan jag kan visa något här i bloggen, men jag har haft otroligt skoj under skapandet ... :)

2008-11-10

Julklappsetiketter

I helgen har jag skapat julklappsetiketter. Har stansat ut etiketter, dels i albumspapper och akvarellpapper och dels i vanlig cardstock i olika färger. Albumspappret/akvarellpappret har jag sedan dekorerat på olika vis och sedan limmat ihop med en etikett utstansat i cardstock. På det viset har jag fått riktigt stadiga etiketter och slipper fula baksidor (som det t.ex. lätt blir om man färglägger med ProMarker).

Först kommer det lite "stående" etiketter:

Textstämpeln med "jul" i korsstygn kommer från Magnolia.
Den "andra" textstämpeln från Reprint.
Paketstämpeln med brunt paket från Stämpelboden.
Paketstämpeln med det blåa paketet från Forma Hantverk.

Sen har jag gjort ett gäng "liggande" etiketter:

Tomtenissen, läsande tomten, julgranskulorna, snöflingorna och paketet kommer från Stämpelboden.
God Jul-stämpeln från Reprint.
Cirkeln med 24 i kommer från Forma Hantverk och innehåller den lite retliga texten att paketet inte får öppnas innan julafton.

2008-11-05

Julkort och perfect pearls

Jag har blivit omåttligt förtjust i Perfect Pearls. Att blanda det med lite vatten och spraya över sina saker ger ett så underbart skimmer ... den senaste upptäckten var pappersblommor ... har tagit vanliga pappersblommor från Prima (märket spelar givetvis mindre roll) och sprayat över lite Perfect Pearls .... snyggt blingade blommor i ett nafs ... :)

Blommor som åkt på den behandlingen har jag på julkortet nedan. Tyvärr är det svårt att fånga skimret på foto ... :(



Den underbare tomten är ett stämplat motiv från Stämpelboden färglagd med ProMarkers.

Rolig post

Jag vann häromdagen en utlottning hos Essmos och idag kom vinsten. En riktig godispåse full med fina dekorationer och papper ... massvis med användbara och fina saker ... Det blir ett smil extra eller två varje gång jag går förbi köksbordet där sakerna fått parkera för tillfället ... :) Tack Karin!