2008-10-26

Kort till bröllopsfirande

Har gjort två kort för att gratulera ett par som gift sig (ett kort från mig och ett från min pappa med fru).

Det första kortet (med framsida, uppslag och baksida):







Två bilder på det andra kortet:



2008-10-19

Altrad receptbok

Under veckan har jag altrat en receptbok från Biltema. Det är ingen receptbok längre ... utan min anteckningsbok för att samla tips och inspiration i. Det blir en del bilder i det här inlägget, för det finns många vinklar som arbetats på i den här boken ... :)

Först ut är givetvis frontsidan.



Sen kommer första uppslaget. Där ser man första fliken och insidan på frontsida. Insidan på frontsidan har stämplats med textstämpel från Stämpelboden och sedan dekorerats med kvist och uggla från Magnolia. Runt ugglan glimmar också en cirkel som jag stämplat med opalitdynan, syns vagt i verkligheten och inte alls här på fotografiet ... :)


Sedan kommer nästa flik. Här har jag också tagit med pappret från föregående flik. Boken är ju som ett blädderblock och varje skrivsida i blocken har två kolumner. I orginalet var det en liten soppskål vid varje kolumn, det ville jag givetvis inte ha i den här boken så jag har stämplat över med stämplar från gel-à-tins Wild Things. Såg också att jag missat bindestrecket i rubriken, det får fixas i efterhand ... :)


Sen följer bilder på flikarna 3, 4, 5 och 6.








Härefter kommer sista uppslaget. Både textstämpel och fjärilsstämplarna kommer från Stämpelboden. Fjärilarna är färglagda med ProMarkers.


Snart är det slut på bilder för detta projekt, men jag vill givetvis visa även baksidan på boken.



Slutligen har jag även en bild på hur boken såg ut innan jag började klippa, klistra och klabba ... :)

2008-10-12

Farsdagskort

Har idag skapat ett farsdags-kort. Vet att det är ett tag kvar innan farsdag, men det var en av utmaningarna på Svensk Scrapbookings CC och jag blev inspirerad att skapa ett ... :)



Fiskarna och spöna är utklippta från mönsterpapper. Den blå bakgrunden är ett akvarellpapper som jag färglagt med torrchalks. Jag har också sprayat ett lager med glimmermist skapat av Perfect Pearls över kortet. Swirlsen är stämplar från Forma Hantverk.

Nytt julkort

Har skapat ytterligare ett julkort till CCn hos Svensk Scrapbooking. Utmaningen gick ut på att använda minst två färger av punchinella.

Ännu ett julkort

Julkortstillverkningen börjar verkligen komma igång nu. Har skapat ytterligare ett julkort under Svensk Scrapbookings CC.

2008-10-11

Annorlunda julkort

Har lekt lite med stämplarna och skapat ett lite annorlunda julkort. Röret är två stycken ihopmonterade stämplar från Tingtura Design och den lilla julmusen kommer från Scraplyckan. Kortet är skapat till en utmaning hos Svensk Scrapbookings CC.

2008-10-06

Ännu ett julkort

Har gjort ytterligare ett julkort. Gjorde det i en utmaning i Kort i fokus firande av "World Card Making Day".



Snöflingorna är stämplade med en stämpel från Forma Hantverk. Bokstäverna är utstansat och embossat med en embossingfolder från Cuttlebug (det senare syns tyvärr väldigt dåligt på kortet, men bokstäverna har små upphöjda prickar).

2008-10-05

Ytterligare ett julkort

Gjorde ett julkort som bidrag till september månadsutmaning på Kort i fokus, men det har tagit mig lite tid att ladda upp det här i min blogg ... :)

Stämpeln kommer från Magnolia och det mönstrade bakgrundspappret från Forma Hantverk. Stämpelmotivet är färglagt med ProMarker-pennor.